Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ



                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες για το δικαίωμα τους στη συνέχιση της εργασίας τους.
Για το λόγο αυτό και μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε, αποφασίσαμε και προχωρήσαμε στη συμβολική κατάληψη του γραφείου του κ.Διοικήτη, για να δημοσιοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα που υπάρχει με τις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας.
Μετά από τις διάφορες συναντήσεις που είχαμε, καταλήξαμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καθαρίστριες δυστυχώς μπορεί να επιλυθεί μόνο με αλλαγή του διατάγματος που ορίζει πως για έχουν το δικαίωμα να εργασθούν και πάλι στο δημόσιο (όσοι έχουν συμπληρώσει διάστημα εργασίας 24 μηνών), θα πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα 3 μηνών.
Έτσι λοιπόν από την πλευρά μας ως σωματείο κανονίσαμε ραντεβού και θα επισκεφθούμε τους βουλευτές του νομού, με σκοπό την ενημέρωσή τους και την βοήθεια τους έτσι ώστε να έχουν επαφές με την κεντρική διοίκηση και να πιέσουν στο να αλλάξει αυτός ο όρος.
Είναι δυστυχώς ο μόνος τρόπος και εμείς ως σωματείο, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες που εργάζονται τόσα χρόνια στο να έχουν δικαίωμα και αυτές να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στην νέα προκήρυξη που θα κάνει το νοσοκομείο μας για υπαλλήλους καθαριότητας.




ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.  

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ
Δελτίο Τύπου.

Το σωματείο των εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας, έπειτα από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε στις 6/9/2017 αποφάσισε ότι στηρίζει τον αγώνα των καθαριστριών του νοσοκομείου για το δικαίωμα τους στη συνέχιση της εργασίας τους. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 8/9/2017 και ώρα 10,30π.μ. συμβολική κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Γ.Ν.Δράμας και θα προχωρήσει μαζί με τις καθαρίστριες σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.


ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας.




ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.



Το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας σας καλεί στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 6/9/2017 ημέρα Τετάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του νοσοκομείου (2ος όροφος) και ώρα 12:30 μ.μ.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν όλους τους εργαζόμενους και έχουν να κάνουν με την συμμετοχή του σωματείου στις εκδηλώσεις για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το θέμα του ΟΚΑΝΑ, το πρόβλημα με το προσωπικό καθαριότητας κ.α.
Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστική, γιαυτό και σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι.



                                                                                         ΜΕ ΤΙΜΗ

                                                   ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ

5η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ, 22-23/9/2018

5η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ,  22-23/9/2018 Συνάδελφοι και φίλοι,  πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, σας καλούμε...