Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας προς ενημέρωση όλων των εργαζομένων σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης αναφέρει τα εξής:

  • Το σωματείο των εργαζομένων συμφωνεί με τις θέσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ ως δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας οργάνωσης των εργαζομένων σχετικά με την αξιολόγηση και τον τρόπο που αυτή πραγματοποιείται.

  • Το σωματείο των εργαζομένων παρέχει την κάλυψη ως συνδικαλιστικό όργανο σε όποιον εργαζόμενων διαφωνεί με την αξιολόγηση. Όποιος εργαζόμενος επιθυμεί να αποσύρει την αξιολόγηση του μπορεί να το κάνει και να την καταθέσει στο σωματείο των εργαζομένων.

  • Το σωματείο εργαζομένων θα παραλαμβάνει τις αξιολογήσεις όσων εργαζομένων επιθυμούν να τις αποσύρουν, κάθε ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ στο γραφείο KAT' OIKON NΟΣΗΛΕΙΑΣ το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο δίπλα στο μικροβιολογικό εργαστήριο.



                                          ΜΕ ΤΙΜΗ
                                             ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
                                                 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΔΡΑΜΑΣ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Την Τετάρτη 29 Μαρτίου συγκλήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Δράμας όπως προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 22-03-2017. Ως μοναδικό θέμα είχε την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Παπαστεργίου Παρασκευή (Βούλα).

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιωτίδης Παναγιώτης. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δασκάλου Γεώργιος

ΤΑΜΙΑΣ
Παγκαλίδης Τριαντάφυλλος 

ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κοσμίδης Μιχαήλ.
ΜΕΛΗ
Ερμείδης Χρήστος
Παπαδόπουλος Ιωάννης
Μωϋσίδου Ηλιανή
Αμαραντίδης Απόστολος.
                                                       ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ.

5η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ, 22-23/9/2018

5η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ,  22-23/9/2018 Συνάδελφοι και φίλοι,  πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος, σας καλούμε...